Вие сте тук

Каталог
Публикации

Херо Мустафа се срещна с кметове от Черноморието

Бяха обсъдени културни и енергийни инициативи, както и перспективите за сътрудничество и развитие в сферата на бизнеса, околната среда и туризма

Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа се срещна вчера с кметове от Асоциацията на българските Черноморски общини, за да обсъдят културни и енергийни инициативи, както и перспективите за сътрудничество и развитие в сферата на бизнеса, околната среда и туризма и да дадат тласък на връзките между хората от САЩ и България, съобщи БНТ.

Срещата беше част от посещението на посланика на Българското Черноморие, което включваше обиколка на съвместния българо-американски проект Ветроенергиен парк "Свети Никола“ и откриването на пътуващата фотоизложба, посветена на Американския Югозапад, на българския фотограф и журналист Антони Георгиев. Фотографиите са изложени в Американския кът в Регионалната библиотека "Пенчо Славейков“ във Варна.

Посолството на САЩ в България е горд партньор на българския Черноморски регион, като подкрепя широк спектър от образователни, културни, икономически и отбранителни проекти в региона, се казва още в информацията.

 

със съкращение от /clubz.bg/